Week 17

Vandaag de uurloop van mijn club gelopen, totaal 24 km, en gisterenavond ook een km of 15. Vandaag viel het een beetje tegen ik ben lichamelijk nog niet helemaal hersteld van Texel, belasting technisch wel, maar van binnen zit het nog niet helemaal oké. Het kan natuurlijk ook gewoon een dag zijn met wat strubbelingen van binnen. Veel moeten drinken en heel de dag honger gehad.

Leuk bericht van de sportvoeding fabrikant, PowerBar, QWIN, PeptiPlus en For Goodness Shakes. Ik krijg een aanzienlijke korting op hun producten! Dus hopelijk voor Steenbergen al de sportdrank binnen om te proberen.

Nou de goedkeuring voor de Elfstedenultraloop is een feit, 19 mei 2018 230 km! Volgende uitdaging

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *