week 26

Het blijft aanmodderen, lang lopen is nog niet van toepassing. Bij een uurtje of 2 is het wel genoeg geweest en kracht ben ik heel veel kwijt. Dat de kracht weg was wist ik al in Texel, alleen ik ben nu nog meer kwijt en een rondje bos onder slechte omstandigheden is al heftig nu.

Het Sparta verhaal wordt met de dag eigenlijk alleen maar slechter zo! Ik had nog een beetje hoop.

Alles wat nu achter me ligt en gebeurd is komt natuurlijk niet zo maar vanzelf. Ik heb alles even op een rijtje gezet en ben eerlijk genoeg om te zeggen dat ik in Texel en Steenbergen gewoon mazzel heb gehad. Gezien de start dit jaar en zo snel terug komen met die km! Ook privé is er natuurlijk best wel wat gebeurt dat ik nu eigenlijk pas aan het verwerken ben.

We gaan gewoon rustig weer opbouwen en ik heb nog niks in de planning, kan zo veranderen, wie weet wat ik nog tegen kom.

De elfstedentocht volgend jaar staat in ieder geval wel erop, ook probeert iemand me mee te krijgen naar de Zugspitze trail, zie zijn blog: http://triathlon.ict-oke.com

Hij heeft ook al een fantastische ervaring opgedaan in Zwitserland, de bikkel.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *