week 35

Ja ja, naar lang wachten toch weer iets om te schrijven!

Moeilijk om iets te schrijven naar een grote teleurstelling.de motivatie is nog niet zoals het moet maar gaat wel de goede kant uit, Planning is een drama want ik zie voorlopig nergens een uitdaging in en dat is omdat ik alles rond 100km al gedaan heb, trails, 12 uur loop, Texel, Jan Knippenbergmemorial, dus wat is nou nog een uitdaging als je ingeloot was voor het ultieme” de Spartathlon”. Volgend jaar is pas de elfstedentocht en dat duurt nog even. Ik ga wel zoeken naar een wedstrijd voor een directe kwalificatie voor Sparta 2017! Dat is voor mij de laatste poging, eigenlijk wilde ik volgend jaar stoppen met 100+ wedstrijden, na de elfstedentocht.

De eerste wedstrijd gaat denk ik de Beartrail worden, 100km. en 2400 hoogtemeters. De echte zin er in is er nog niet, Hans naar een mooie tijd hazen in Etten-Leur is ook leuk. We wachten maar af en ik train in ieder geval wel na de Beartrail toe. Hopelijk komt de zin weer terug en kan de drie bruggen ultra, 130km, ook doorgaan!

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *