Daar is hij weer

Na lang twijfelen toch weer nieuws brengen. Met kerst in Finslapland geweest, wat verschrikkelijk mooi daar, wat een rust en ruimte om te lopen! Spijt dat ik mijn loopschoenen niet mee heb genomen!!!!

Vorig jaar nog even de Besthemelerbergloop, van runforestrun, gelopen 43 km. met een grote glimlach. In het totaal bijna geen auto’s gezien en andere mensen. wat een mooi gebied, ik  dank Winfried hiervoor dat ik erbij mocht zijn.

Nu het nieuwe jaar in.

Zie boven aan de de site, een hoop meer rubrieken erbij. Lees en laat een reactie achter, dan kan  ik de site nog leuker maken voor iedereen met dezelfde interesses.

Planning 2018, in verder in ieder geval gewoon inschrijven voor Spartathlon 2018,we zien wel of het weer lukt. Verder ga ik proberen weer langzaam op te bouwen en hopelijk weer mooie avonturen, lees wedstrijden, te lopen

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *