Trail Cisterciens

Ja, ik heb er weer een gelopen! Eigenlijk 60 km. maar ik moest er wat meer van maken. Ik ben een kei in het verkeerd lopen, nu had ik er ruim 66. Ondanks dat ik tot ik verkeerd liep op plaats 3 liep en nummer 2 bij de laatste drinkpost net weg zag gaan, ben ik erg tevreden. Ik heb weinig hoogtemeters gemaakt en het werd toch erg warm. De laatste km had ik er dan ook helemaal geen zin meer in, door het extra rondje wat ik gemaakt had. Het vertrouwen is er, was heel rustig gestart, plaats 20 minimaal. Parcours was niet extreem, maar ook niet het makkelijkste. Veel korte klimmen met hoge stijging percentages, van die ongelijke droge waterstromen naar boven en beneden. Het was genieten pur sang, helemaal alleen in het grote bos lopen is voor mij het mooiste.

op naar de volgende, hopelijk een 100km!

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *