Week 19

Toch even een klein terugslag gehad, met ergens uitspringen toch te gek gedaan en donderdag veel pijn in de linkerbil! zitten links en rechts wat knoopjes, maandag even laten wegknijpen, wordt dus een rustig weekend.

Even over mijn voeding tijdens de 12 uur.

Ik had een proefpakket gekregen van Qwin zie het voeding menu voor de ervaringen.

Mooie week om te beginnen, Steenbergen 12 uur! Gaan lopen met als doel de belasting te testen voor de Spartathlon, nou een mooie test. Lekker begonnen, iets te snel misschien, maar daarna in een mooi vlak tempo kunnen lopen. Kees L en Hans met Maaike kwamen nog even kijken, super natuurlijk. Net toen Hans en Maaike er waren had ik een dipje, maar ik weet niet wat er gebeurd is, het tempo kwam weer terug en ik ging weer. De rondetijden zijn achteraf gezien vrij vlak, op 2 ronden naar met het dipje. Ik had niks verwacht en zei dat ik bij de 120 km ging wandelen, maar toen liep ik 3 en dat laat je niet meer gaan, totaal 132 en een beetje! Super tevreden een 3 plaats, een pr en een nationaal record op de 12 uur.

Het leuke ervan is dat ik 3 weken geleden aan Texel nog lang getwijfeld heb of ik de 12o zou doen, na de slechte start dit jaar. Nu een dag later net die 12 uur heb ik zo goed als geen spierpijn alleen inwendig moet alles nog even recht gezet worden.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *