Waarom?

Ja, waarom!

Waarom moest het nou net extreem koud zijn 19 maart. De 100 van Hamme had ik gepland, mooie loop goede organisatie, alleen mijn kuiten liepen vol bij 35 km. Nu nog last van al een week niks gedaan. wat ook niet positief doorwerkt tussen de oren. Lag het alleen aan het weer, natuurlijk niet. Het was wel een mede oorzaak maar ook tussen de oortjes zat het nog niet goed. Elfsteden ultraloop is dus van de baan, evenals de Spartathlon 2018. Ergens in de 200 op de wachtlijst.

Ultralopen doe je vooral tussen de oren, daar moet het goed zitten. Vorig jaar liep ik in Texel de 120 met nooit het idee dat ik het niet aankon wat km. betreft. Nu met meer trainings km. lukt een vlakke 100 niet. Afzien is niet erg, alleen moet je er wel op dat moment mee om kunnen gaan en het moet geen blessure worden, wat in Hamme dus wel ging gebeuren.

Zie in het menu de rubriek,

Tussen de oren

Nieuwe planning, najaar een 24 uur, komende maanden leuke trails opzoeken, juli misschien de 12 uur in Deventer en volgend jaar???????

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *