Wondermiddel?

ja, is het een wondermiddel die compressie kous!

Ik weet alleen dat ik, na die mislukte 100 km. veel last had en bleef houden van mijn kuit. Donderdag ging goed een kleine 12km. Na de 1500 meter, bij Achilles zaterdag, weer naar huis gelopen en bij een kleine 2 km. voor ik thuis was begon hij weer op te spelen. Gelijk maar van die dingen gehaald en zondag gewoon 25 km. zonder last! Maandag weer maar eens kijken en 13km. in een redelijk tempo en weer niks geen last.

Of het alleen tussen mijn oren zit geloof ik niet, zie rubriek tussen de oren, maar het werkt dus wel! Ikke blij iedereen blij. Op naar? Een leuke wedstrijd in iedergeval.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *