Singelloop Breda en update

Allereerst de altijd gezellige en drukke singelloop Breda.

Door D.R.V. uitgenodigd en meegedaan, gezellig georganiseerd door D.R.V. met een hapje en drankje achteraf.

Hans en ik samen met Maaike die kant op gereden, naar het D.R.V. honk waar als weer perfect geregeld was, dit was van de start niet te zeggen15 minuten voor tijd ging er een deur open en daar moesten even een paar 100 lopers doorheen. Natuurlijk stonden wij aan de verkeerde kant en kwamen ergens halverwege in het vak. Niks voor mij dit soort “wedstrijden” waar mensen op de 10 km al met een camelbak lopen, lege gel verpakkingen in de bosjes gooien en ruim 2 uur erover doen terwijl ze vooraan staan.

Na een toch wel stevige training op zaterdag wilde ik eigenlijk niet te gek doen! Alleen ik kan niet tegen die mensenmassa’s, drama voor mij bij de start. Het duurde minimaal 3 km voor ik in mijn tempo kwam en toen zeker nog 2 km voor ik rustig liep, daardoor liep ik toch stevig door en finishte in 1:26 met een negatieve split. Dit gaf eigelijk wel een goedgevoel maar is gewoon te hard als training.

Dan nog een kleine 2 weken en de eerste echte stevige traingswedstrijd komt eraan “de Indiansummerultra” een fantastisch mooie reis van 125 km door het mooie Drente, zo goed als onverhard en heerlijk rustig. Hier moet ik wel zorgen dat ik rustig blijf, dit is niet mijn wedstrijd dit jaar, dat is de 100 mijl in december.

Over 2 weken weer een update!

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *