Indiansummer ultra

Het debacle Indiansummerultra!

De Indiansummerultra een mooie en supergoed georganiseerde wedstrijd, organisatie echt top, parcours is gewoon geweldig genieten 127 km. lang door de Drentse heide en bossen dwalen.

Het wedstrijdverslag:

Om 06:00 starten in het donker en gelijk lekker weg, lampje aan want het blijft nog wel even donker. het is de eerste km wel frisjes maar dit gaat beter naargelang de km vorderen. Ik blijf mezelf verbazen over dit parcours, dit is de 2 keer dat ik hier loop, echt genieten en genieten zo mooi. Ook de lintjes super2 lintjes links en linksaf daar gelijk weer een en zo ook andersom, reflecterende lintjes en altijd de volgende al in beeld.

Tot de 65 a 70 km loopt het lekker, dan lopen de Kuitjes langzaam vol en voller. Te weinig gedronken geloof ik niet en ik denk dat ik het met cola wel eruit loop.Ik beslis bij de 80 km wel of ik doorga voor de 127, zoals het voelt lijkt het mij beter om voor de veiligheid de 100 te doen. Alleen bij de 80 km vraag ik op welke plaats ik loop, op plaats 2 met 10 minuten achterstand, oké zeg ik tegen mijn vrouw ik ga door voor het podium, zeer doet het al en een beetje meer mag dan wel, als dat alles is!

Maar dan begint het, lintjes weg, zoeken en zoeken maar helaas nergens iets te vinden , links, rechts, vooruit en teruggelopen. Gelukkig komen er andere lopers aan en die zoeken mee, maar niks te vinden. komt er nog een loper ergens vandaan en deze weet te vertellen dat de lintjes echt weg zijn en ik besluit om samen met hun terug naar de post te lopen. Dit is voor mij diskwalificatie op de 127 en ik ben echt ………  maar dan ook echt ……..!

De organisatie treft geen blaam deze  doen echt alles om het op te lossen maar ik zit met de gebakken peren en wandel van boosheid terug richting finish. Na een eindje wandelen pak het toch maar weer op en loop met een stel estaffete lopers naar de finish, ik kom aan 115 km totaal. Achteraf  ben ik blij met de km en nu 36 uur later loop ik even een km of 13 uit op het gemakje, dus met de duur zit het wel oké.

Al met al een leuk weekend met Hans die was ook weer super tevreden met zijn nieuwe pr op de 100km. en hopelijk lekker doortrainen naar de 100 mijl. Maar ik blijf erg …. op die saboteurs, dit is de 3 wedstrijd dat mij zoiets overkomt.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *