Etten-Leur 1/2 marathon en meer

De halve marathon in Etten,  mijn eerste marathon gelopen en mijn 2 1/2 halve lang geleden. Nu de wedstrijd van mijn thuisclub Achilles! Dus hier probeer ik altijd wel mee te doen, indien mogelijk. Dit jaar was mijn doel het hazen van een aantal clubleden naar een strakke eindtijd van net onder de 1:30, wat voor mij best hard is na de Indian summer vorige week. Rustig begonnen en de jongens kalm kunnen houden, het eerste stuk was wind mee, na de 10km. een tempo hoger en hoppa een negatieve split. Iedereen blij met een tijd onder de 1:30, natuurlijk geen pr gelopen maar ik denk dat dat niet reëel was voor de meeste. Natuurlijk waren Hans en Maaike er om te supporten, hun zoon liep de 10 km. en was ook tevreden, niet getraind natuurlijk!

Dit wordt de maand van km en in het donker lopen, het is zo december en de week ervoor moeten we toch echt rust nemen. Nog 5 weken knallen nu en dan maar kijken wat het weer doet!

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *