One Spa Olne

2011 2012 en 2014 3 maal hier gestart, 3 maal ongeveer hetzelfde parcours! de 1 keer in een houten keet met 2 douches en nog geen 200 starters, de 2 keer in een gloednieuwe sporthal met 300 starters en ook in 2014 weer meer starters.

Wat een verschil met 2018, ik stond al in de file voor Olne! Wel goed geregeld alles op de parkeerplaats en een grote wei om te parkeren. Ook de startnummers ophalen, gewoon even je naam op de lijst opzoeken en bij de juiste tafel je nummer ophalen, gewoon goed. ik begreep dat er ruim 800 man gestart zijn en daardoor dacht ik” wat doe ik hier”.

De wedstrijd zelf dan, ik wilde behouden lopen speciaal voor over 2 weken, dan zijn de afdelingen niet zo goed voor de beentjes. Een beetje vooraan bij de start, je wilt niet bij de eerste klim in de grote meute zitten. Alleen een compleet ander rondje! Veel meer klimmen, echt stevig en vrij lang, toch wel glad, omgevallen bomen en natuurlijk die rot stenen als ondergrond. Het was ook 70 km geworden, ik had er 71. Nu hebben ze een mooi rondje weggezet, verkeersregelaars,  publiek, is het door de drukte toch weer een andere sfeer. Er komen steeds meer lopers die een boodschappenlijstje met dit soort dingen erop hebben staan. Vroeger was het al geen officieel wedstrijd maar waar dit na toe gaat?

Ik heb gelukkig nog wel kunnen genieten en met echt ingehouden lopen voel ik dat ik geen bergkracht heb maar voor de Bello Gallico moet dat geen probleem zijn, de km zitten wel oké.

Nog 3 weken en dan gaan we 100 mijl!

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *