Nog een week!

Ja en dan is het bijna zover! 100 mijl

Volgende week mogen we. nu de zenuwen onder controle houden. materiaal keuze’s gaan maken, voeding in orde maken en dan de verlichting! Hier zit ik met een dilemma, ik heb de Pezl tikkina xp, fantastische lamp, maar! Eigenlijk voor dit werk net te weinig, ik had ook een Black daimond storm, dit is niks voor mij. zelfde als de Tikkina, alleen ingewikkeld met bedienen, zwaar, gewoon niet mijn ding. Nu interesse in de Kiska 2 van Stoots, een bak licht onvoorstelbaar, met een extra batterij erbij bijna 24 uur power en maar 80 gram. Alleen ruim 3 weken levertijd.┬áNu als alternatief maar een Petzl Myo denk ik.

Hopen op een beetje weer, nat zal het genoeg zijn.

Tot volgende week

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *