Bello Gallico

Ja, dat was een korte aflevering,

Na een 1  1/2 uur bij de 1 post over en uit! Waar lag het aan? Nou gewoon aan mijzelf, ik twijfelde al ruim een week voor de start. Mijn rechtse voet heeft last van een bruniotte of zoiets, 2 weken geleden nog super dik en ontsoken. was dat de echte oorzaak? Nee!

Zie in het menu tussen de oren, het zit even niet echt lekker daarboven, dat is de grootste boosdoener. Ik liep bij Olne Spa  Olne al rond van wat doe ik hier. Toen dacht ik dat het te maken had met de drukte, nu weet ik beter. Ga nu rustig de trainingen weer oppakken en hopelijk komt de zin ook weer terug.

Wordt vervolgd!

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *