Terugblik 2018 en wat brengt 2019?

Ja 2018,

Na het drama jaar 2017 begon het allemaal goed, veel km opbouwen zonder problemen. Alleen het ultralopen zelf was geen succes, wat allemaal terug te lezen is op deze site. Ook  wedstrijden die ik eigenlijk wilde doen, kwamen niet uit ergens toch weer wat last van enz enz. Natuurlijk ook wel wat hoogtepunten, Monschau geen echte ultra maar een podium blijft leuk, verlenging sponsoring van Feetanalysis, Qwin, Powerbar, Peptiplus en een beetje Raidlight op de valreep dit jaar.De gemeente Rucphen huldigt hun sportkampioenen ergens eind maart en ik ben gevraagd om iets te vertellen over het ultralopen, superleuk natuurlijk.

De Dames en ook een aantal heren van sv Sprundel kwamen met het wilde idee om de RoParun te gaan doen, alleen ze hebben geen loop ervaring! Door mijn schoonzusje kwamen ze bij mij en nu begeleid (train) ik ze richting RoParun. Wat natuurlijk super is om te doen. De RoParun is mijn opstart geweest naar het ultralopen en blijft iets fantastisch. Sterk spul he die Fishermans friends, de kreet bij ons team om je tranen te verbergen, zegt genoeg

We gaan vol goede moed op naar 2019, met in ieder geval wel al een paar mooie vooruitzichten! Om te beginnen een nachttrail van 86 km 2 februari, echt veel zin in weer eens wat anders. Hopelijk gaan er meerdere mensen mee, Hans sowieso! Dit wordt echt een trainingsloop als voorbereiding. Dan natuurlijk de Ultra Milano San Remo, deze voorbereiding is eigenlijk al begonnen, maar door de dnf in de Bello Galico een klein beetje achter op schema. In oktober hebben we een NK ultratrail, Indiansummerultra, daar is de kans erg groot dat ik er ben, samen met Hans natuurlijk.

Ik hoop een paar leuke langere trails, boven de 60km, in te kunnen plannen wat moeilijk is met de planning voor de UMSR. Alleen dit vind ik zo leuk om te doen

Verder natuurlijk blessure vrij blijven, plezier erin blijven houden en hopelijk een paar sponsors erbij te krijgen.

 

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *