Run forest Run

Een leuke uitdaging om het jaar te beginnen!

Een mooie tijd om te starten, 10:30, dus Hans en ik hoeven niet al te vroeg weg! altijd lekker een beetje uitslapen.

Op een vreselijk mooi parcours een ronde van bijna 45 km, uitgezet door Winfried die van de Indiansummer.

Wat een mooi en afwisselend rondje, echt alles zit erin. singletracks, zand, heuvels, bossen en open stukken. Lekker rustig gestart om gewoon een lekkere trail te lopen, over 2 weken is het eerste echte werk. Het eerste deel loop ik achter een groepje, wat ik jammer vind want op zo’n parcours wil ik alleen dwalen, maar het is zo als het is. Ze lopen een 200 meter voor me en bij een km of 20 loop ik bij de eerste dame en nog een heer, het groepje valt uit elkaar dus. Nog een paar km verder moet de dame er ook af en loop ik alleen. Bij een open vlakte zie ik nummer 1 voor me lopen op 500 meter schat ik. na een stukje bos krijgen we vol wind van voren en nummer 1 zie ik dichterbij komen en bij de post ben ik er bij en voorbij. Dan krijgen we een open stuk met los zand van een km 4, met een paar spekgladde stukken ertussenin natuurlijk wat heuveltjes. Als dat gedaan is gaan we het bos weer in en na een paar km gaan we de provinciale weg onderdoor en weet ik dat het er bijna op zit. eerst gaan we nog een stukje mountainbike parcours op en dan nog even naar het hoogste punt! dat was het toetje want daar is de finish.

Wat een fantastische organisatie en een verschrikkelijk mooie omgeving, 45 km, zonder in een dorp of open wegen te komen. Altijd een extra leuk toetje, ik was eerste algemeen!

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *