Vlietloop Koningsdag

Wat een uitdaging voor de RoParunners! de halve marathon gaan lopen na 4 maanden training! Ik begeleid de groep van SV Sprundel op loopniveau naar de RoParun toe en deze halve marathon was voor hun de ultieme test! nou, ze zijn met vlag en wimpel geslaagd. Wat een bikkels, in december had ik er een zwaar hoofd in, maar wat zijn ze gegroeid. Zelfs als team is het gewoon een feest om er na te kijken een groot hecht team en dat in 4 maanden SUPER. De fietsers onder deskundige begeleiding van Adrie en de lopers onder mijn begeleiding, verder adviseren wij ze waar maar nodig is. De lopers deden het boven verwachting en verrasten mij met tijden welke ik niet verwacht had, op 1 na dan, maar ook hij was met deze omstandigheden gewoon een topper.

Ik zelf deed ook maar gelijk mee en verwachte eigenlijk niks. na wat blessure leed en andere ongemakken had ik eigenlijk een 1:30 als doel in mijn hoofd, het waaide best hard en snelheid heb ik niet getraind. Dat is het mooie je verwacht niks en krijgt alles, 1:26:31 en een 3 plaats in mijn categorie. Over 4 maanden zit ik weer een stapje hoger bij de 55 plus groep hopelijk kan ik de vorm vast houden.

De planning voor de rest van het jaar is in ieder geval al een beetje bekend, Bello Gallico en de Indiansummer ultra staan vast, nu geen blessures meer opdoen. In september moeten we nog even kijken Winschoten als 55 + of toch weer de Brussel eco trail

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *