Update

Te lang geleden dat er weer is wat geplaatst!

Helaas ging Milaan San Remo ook weer niet door vanwege blessure leed, dit was weer zo’n grote teleurstelling dat ik er helemaal klaar mee was.

Gelukkig is het tussen de oortjes weer goedgekomen. Het blessureleed is niet helemaal weg, maar er valt mee te leven.

Na de Vlietloop rondje Sprundel gedaan en met een bijna zelfde tijd als vorig jaar, weer 3 in mijn catagorie! Daarna lekker een maandje vakantie in Scandinavië. Toen werd het tijd voor km, km en km te maken, het is zo september en dan staat de Ecotrail weer op het programma.

Ecotrail Ook dit jaar toch maar de ecotrail gedaan en alweer ging het hier niet volgens verwachting, wordt ik te oud, of verkijk ik mezelf ieder jaar weer? Ondanks dat ben ik wel mooi 3 overall! Super blij mee, en onverwacht. Gelukkig ging het herstel wel goed en had ik eigenlijk niks geleden, gewoon wat spierpijn van het klimmen en dalen, te weinig getraind! Drie weken later de Zeeuwse kust marathon, nog nooit lekker gelopen en of een leuke tijd weggezet daar. We , Hans en ik, hebben er erg veel zin in en de weersvoorspellingen zijn top! Ik start lekker behouden, mag niet voluit i.v.m. de Indiansummer over 2 weken. Het eerste stuk over de stormvloedkering is gewoon lekker rondkijken en ik kom erachter dat het parcours anders is. Na een km of 17 gaan we eindelijk het strand op, hier gaat het beginnen de eerste schifting! Acht km strand denk ik wat een makkie en loop de ene na de andere voorbij. Als we het strand afgaan komen de klimmetjes en gaan de volgende slachtoffers vallen.het stukje verhardt door Domburg en op naar West Kapelle, daar vallen de klappen in de duinen met de klimmetjes. Voor mij blijft het gewoon lekker lopen en nu het laatste stukje strand op is ook nu weer gewoon genieten op naar de laatste zandbak, de finish! Ik geloof het nu eigenlijk nog niet, 3:08 en dat gewoon ontspannen, oké de laatste km probeerde ik echt alles in te halen. Maar 4 in mijn categorie dat is dan weer net jammer, iets harder en 3 had mijn herstel geen goed gedaan. Over precies 2 weken ben ik nog bezig aan die 125 km en dat is toch belangrijker! De echte komt in december een 100 mijlMisschien volgend jaar specifiek trainen, of niks erna plannen.

Als dat geen vlak lopen is! Vanaf 20 km begint het strand, 8 km en daarna de duinen door beetje omhoog, omlaag en wat trapjes. Bijna iedereen laat in de tweede helft 10 seconden per km liggen.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *