Tegenslag

Hoppa de ene is net verwerkt of het volgende is er weer, of was er al! helaas geen Bello Gallico voor mij dit jaar. De bunionette met ontstekingen geeft te veel last. Ik zelf dacht eerst aan overtraindheid, maar gelukkig of misschien wel erger, het is gewoon te veel gevraagd van mijn lichaam in combinatie met de ontstekingen. Zoals eerder geschreven was ik elke keer ziekjes, nu komt het dus van uit mijn lichaam. Veel te hard moeten werken en geen tijd voor herstel i.c.m. de ontstekingen aan beide voeten.

Nu een kuur van 10 dagen met 500mg antibiotica in combinatie met een ontstekings remmende zalf. De huisarts begon al over een orthopeed, maar hier wacht ik maar even mee. eerst goed herstellen en alleen maar normale trainingen van max een uurtje alleen maar op de weg. dan hopelijk de kerstcross in Sprundel weer mee te kunnen doen 8km.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *