Terugblik en wat in 2020

Allereerst 2019! Begonnen met veel tegenslag en geĆ«indigd met tegenslag. Wel leuke momenten natuurlijk, de mooiste was “From dusk tilldawn”. Wat een ervaring en zo jammer dat hij in 2020 niet meer wordt georganiseerd. Nergens is er zoiets met die omstandigheden en parcours, dit was natuurlijk ook te danken aan de weersomstandigheden. Verder natuurlijk wel wat drama met een kuit, de buinionette links en rechts, wat voor het ultralopen een fiasco is en was. Ondanks dat toch op de valreep een succesje! De kerstcross in Sprundel, ik kon bovenverwachting mee met wat snellere mannen dan verwacht. Dit naar een antibiotica kuur en pijnlijke voeten, blijft toch wel het leukste crossen.

Wat gaat er in 2020 gebeuren? Dit weet ik echt nog niet, geen planning tot nu toe. Veel zin in een nachttrail, maar helaas. Ook een 100 mijl of een 24 uur wil ik graag minimaal een keer gedaan hebben. Dus km opbouwen als alles hersteld is en liefst op zoek naar langere trails. Wel is er in september een W.K. 100 km in Winschoten, wat natuurlijk ook gewoon super is. De Indiansummer ultra heb ik nog iets goed te maken en in de Bello Gallico ook nog. Dit jaar waren de omstandigheden helemaal naar mijn zin, nat modder en afzien dus! Of dit volgend jaar voorbij komt ik weet het echt niet. De leeftijd en blessures zijn nu een beetje de grootste spelbrekers, dit is voor de motivatie ook niet bevorderlijk.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *