Veel te lang geleden!

Helaas veel te lang geleden dat ik weer iets gedaan heb met mijn blog, corona, blessure en privé bezigheden in willekeurige volgorde waren een slechte reden om dit niet bij te houden.

Nu weer goede dingen in het vooruitzicht en ervaringen achter de rug ga ik maar weer schrijven online! Col de Kragge, trainen op een mountainbike parcours voor ervaren fietsers. +/- 300 hoogtemeters op een singletrack nergens echt vlak ongeveer 5 km lang. We zijn er al vanaf maart naar toe geweest bijna iedere week, 2 ronden afzien gewoon super. De afgelopen weken in corona tijd genoeg km gemaakt, weken van 150+km!

De vooruitzichten zijn, 12 juli Petranpad een ultraloop over 112 km selfsupporting en navigeren. Starttijd 03:00 zondag. In september the Great escape, eindelijk een 100 mijl. met hopelijk in de aanloop er naar toe wat leuke trails.

Nieuwste aanwinst een Polar Grit X, ik heb hem nog te kort om er uitgebreid over te schrijven. Waarom een andere, de Suunto deed het nog perfect maar al een paar maal problemen gehad met de hartslagmeter en de Grit doet het op de pols ook al heb ik een hr 10 erbij. De Suunto heeft ook maar een batterijduur, trainingstijd met gps van 18 uur bij 1 sec gps interval, wat een beetje kort wordt bij een 100 mijl. Ik blijf een groot fan van mij Spartan ultra vanwege de emotionele waarde. De grit heeft een prima werkende navigatie, appels en peren kun je niet vergelijken dus welke is beter of slechter, ik weet het niet. Voortaan bij iedere trail loop ik met gps op de achtergrond, is het probleem van “off route” verleden tijd. Ook een update van mijn Stoots lamp, wat een licht en het wordt niet donker, lamp aan op standje veel licht, diverse trainingen in het donker en nog een uurtje of 10 in de kast met alles aan voor de batterij leeg was. Verdere info op de materiaal pagina

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *