Petranpad

We, Hans en ik rijden zaterdagavond om een uur of 10 weg en zijn rond 1/2 12 daar. De startlocatie is schitterend, een oud kasteeltje. We praten even bij met de organisatie over het ontstaan van deze loop, hier onder vind je de link. Voor de liefhebbers van wandelen echt een aanrader en hardlopers, zeker doen! Hans start om 01:00 uur. Nadat ik die uitgezwaaid heb kan ik nog even mijn oogjes dicht doen, hieronder het verslag over de trail. https://www.landschaphorstaandemaas.nl/wandelen

Helaas wat een teleurstelling! een dikke DNF op deze fantastisch mooi en goed georganiseerde trail. Wat een mooi parcours, het stukje wat ik gezien heb, genieten met een hele grote G. Start om 03:00 met Bastian en even wat geprul om de gps te vinden en weg gaan we. de eerste km gaan even wat stroever omdat ik navigeren niet gewend ben, maar dan komt het ritme erin en gaat het fantastisch. Dit is echt geweldig, jammer dat wij in het bos liepen met de zonsopgang, kraakhelder en mistflarden, zo mooi. we gaan door bossen over singletracks door gemaaid gras, echt mijn ding! Uilen, de vogeltjes wakker worden, een paar ree├źn ogen, koeien paarden allemaal gehoord en gezien op dat eventjes, kun je nagaan als ik alles gelopen had! Naar een km of 17 begint er wat spanning op mijn knie te komen en een aantal meters verder is het over, ik moet mijn rechter been meeslepen bij kracht erop krijg ik pijnscheuten en zak ik door! ik blijf proberen, we lopen een stukje over asfalt en dat ging nog, toen gingen we weer onverhard en was het helemaal klaar zelfs wandelen op die ondergrond was lastig. Gelukkig is de post dicht bij en zeg ik tegen Bastian dat hij gewoon door moet gaan. Ik wandel naar de post en baal, een heleboel lelijke woorden wil ik eruit gooien en janken! Want ik ben erg bang dat dit over en uit is met hardlopen Gelukkig kan ik mijzelf nog nuttig maken voor de organisatie door broodjes te smeren en tosti’s te maken. Hans moet natuurlijk ook nog finishen en dat gaat hij ook doen. Hij finisht in, een voor dat parcours, mooie tijd van 13:25. Hopelijk valt het allemaal mee en mag ik hier toch een keer van gaan genieten. Nu, een dag later naar de huisarts geweest en contact gehad met de fysio, die het ook wijzer vind om naar de orthopeed te gaan. De huisarts heeft een doorverwijzing voor de orthopeed gegeven en nu afwachten, wordt vervolgd.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *