Bello Gallico

Ja weer een poging om deze eindelijk af te tikken! Helaas een maandag nog een hele dag ziek op bed, dus verstandig? Achteraf is alles makkelijk, nee dus. Helaas dit jaar alleen op pad omdat Hans een stevige koorts van corona had gehad, wel toevallig dat we alle twee nu ziek moeten worden. Leuke 50 mijl gelopen in zeer modderige en natte stukken. Op sommige plaatsen ruim over je enkels door de modder en tot over je enkels door het water. Tuurlijk op de onverharde stukken lekker glad en de nodige meters omhoog en omlaag. Ook met mijn nachtblindheid was het niet een goed idee om nog een 2 ronde te doen. Dan loop je alleen, langer in het donker en ik heb gewoon veel licht nodig. Bij de start ben ik gelijk in groepen gaan lopen voor het licht en was blij dat het eindelijk licht was. Teleurgesteld niet, had denk ik met 2 ronden heel lang herstel nodig gehad en over 5 weken staat de HoHo honderd op het programma. Dus helaas blijft de Bello een irritante doorn die eigenlijk wel eruit moet. Hoe weet ik nog niet maar vind het nu alleen maar erger worden dat hij niet afgemaakt is! Weet nog niet hoe ik hier volgend jaar tegen aan kijk, wie weet. Heb wel genoten van een perfect georganiseerde wedstrijd, jammer dat ik in het donker alleen maar van de uilen kon genieten en niet van het lopen. Dan duurt het ook lang. Toen het licht was en we mochten spelen in het water en de modder had ik weer naar mijn zin.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *