2023 wat een jaar!

Ja wat een jaar. Eigenlijk alleen maar hoogtepunten, 65 van Walcheren, Mega meijboom, tral L’ Labbaye, beartail en natuurlijk de Ultra Balathon als hoogtepunt. Die 2 waar ik uitgestapt ben, 24h Sittard 100km België zijn geen teleurstellingen. Dat is de Bello Gallico wel, dit blijft knagen en moet afgemaakt worden. Het aantal km dit jaar is op een klein verschil, 30 km, gelijk aan vorig jaar wel toevallig! Blessure vrij nog steeds en dat wil ik graag zo houden, want volgend jaar toch wel wat leuke dingen. Texel staat er inderdaad weer op en we beginnen met een 100 mijl, hopelijk een goede wat tijd betreft en dan zien we wel of er een directe kwalificatie voor de Spartathlon in zit, anders hopelijk ingeloot. Gaat dit niet lukken dan weet ik het nog niet. De Bello staat er tussen mijn oren al op, even afwachten wat de nazomer doet!
op naar een hopelijk net zo mooi 2024!

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *