Sallandtrail

Weer eens naar de Sallandse heuvelrug geweest. We, Hans en ik, rijden al op tijd richting Nijverdal om gewoon heel relaxt te kunnen starten. Dat is ook gelukt we waren ruim op tijd en relaxt ons ding gedaan. Om 08:00 worden we losgelaten en mogen we eerst een rondje Holterberg doen. Helaas valt dit rondje wat tegen. Grote stukken met bos zijn gekapt en het parcours is anders, gewoon niet zo mooi. Na door te zijn gekomen bij start finish gaan we tegengestelde richting de Hemelerberg. Dit is ook een heel ander rondje en er zitten meer stukken van het mountainbike parcours in. Helaas waren er ook veel wortels en ben ik 3 keer flink gevallen, laatste keer net voor de finish. Het leek best wel erg dacht ik achteraf, ze vroegen elke post of ik EHBO wilde! Had zelf eigenlijk niet in de gaten dat het er zo uitzag. Ook nog een paar stukjes die niet overeenkwamen met de gps gegevens en dat in combinatie met wat missende lintjes gaf ook wat extra km. Maar ook dit hoort erbij en ik heb er vreselijk van genoten, boven op de Hemelerberg wat een uitzichten en heerlijk om naar boven te lopen. Verder gewoon echt genoten van die vreselijk mooie natuur daar. Mijn tijd was 07:21 maar min de 3 km extra en het zoeken was het eerder richting 07:00 dus ook daar dik tevreden over. Als toetje ook nog 3 overal. Hans heeft er 09:27 over gedaan en was ook super tevreden, ook om dat hij nu eens niet gevallen was en ik wel. Dit was ook de eerste editie zonder Bertus als organisator en helaas was dat nog wel een minpuntje, ze moeten nog wel wat puntjes op de i zetten. Op naar Texel

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *