En nu?

Ja, 3 weken na Texel is dat de vraag. Wat ga ik doen dit voorjaar en zomer nu de Spartathlon er niet inzit. Het najaar in ieder geval de Bello Gallico! Die moet even afgemaakt worden. Alleen daarvoor weet ik het niet. Wel 2 weken herstel nodig gehad na Texel met behulp van de fysio, zaten toch wat knoopjes op de verkeerde plaatsen. Nu weer lekker opbouwen. Alleen leuke wedstrijden vinden is gewoon moeilijk dit jaar, komen niet uit, te kort, te ver weg enz. Dus ja we wachten maar af en zoeken nog maar verder, wie weet kom ik nog wat tegen. Hoop in mei nog wat te vinden en zo iedere maand iets, mooie trail van tussen de 60 en 100!
Zat wel WW’er aan de Grizzly 100 te denken, dat is een hele mooi voorbereiding richt de Bello.

wordt vervolgd.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *