The Great Breweriesmarathon

Ja een hele leuke en super goed georganiseerde wedstrijd, oké op een buschauffeur na die de weg niet wist na dan. Gelukkig was dit na afloop met het terug gaan naar de parkeergarage. Alleen kan de organisatie daar verder niks aan doen

De wedstrijd zelf is een hele leuke met Pacers. Ik starte achter die van 03:15 en een beetje voorzichtig want dat was het hoogst haalbare, dacht ik dus. Het tempo bleek na een paar km, volgens meelopers, iets harder te zijn en dat verklaarde de pacer. Bijna niemand loopt een negatieve split, vandaar dat wij nu iets harder lopen en komen we op 03:15 binnen. Het was wel een beetje jojoën door het parcours, best veel onverhard en dus glad. Ik ben eigenlijk liever iemand die alleen loopt, maar dit was voor mij een openbaring, alles gemoedelijk en respectvol naar elkaar echt super. Ook gewoon een mooi parcours erg gevarieerd, bos, open, dorpjes en natuurlijk door de brouwerijen. Het weer deed ook heerlijk mee en het was zelfs aan de warme kant om te lopen. Bij de 30 kilometer vond ik dat het tempo naar beneden ging en ben ik bij de Pacers weggelopen. Toen liep ik dus echt alleen, met af en toe iemand inhalen . Ook leuk de km werden aangegeven eerst die van de 17 km, 300 meter verder die van de 25km en weer een paar honderd meter verder die van de marathon. Dus geen afstand klopte precies. Na de laatste km die aangegeven werd liepen we door de Duvel brouwerij naar de finish. De laatste km waren wel zwaar, maar met deze eindtijd mag dat ook wel 03:11:04. Gewoon erg tevreden! Hans deed er 03:53 over en was ook blij met zijn tijd, had vorige week nog een training van 42,2kmgedaan! Dan moet je gewoon tevreden zijn, wie kan dat, gewoon even 2 marathons lopen binnen een week in een leuke tijd.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *